Навчальні плани і робочі програми курсів
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 4522
РОБОЧІ ПРОГРАМИ ТА НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ - ОР "Магістр"
Робочі програми 2024-2025 н.р.
Навчальний план 2024 – 2025 року для другого (магістерського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/03/28/7/NP_meat_mag_2024.pdf
Робочі програми 2023-2024 н.р.
Навчальний план 2023 - 2024 року для другого (магістерського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/
2023/navchalni_plany/NP-mag_HT_meat_2023.pdf
Робочі програми 2022-2023 н.р.
Навчальний план 2022 - 2023 року для другого (магістерського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/step/2022/04/20/Tehnologii_zberigannya_myasa_magistr.pdf
НАВЧАЛЬНІ ПЛАНИ ТА РОБОЧІ ПРОГРАМИ - ОР " Бакалавр"
Навчальний план 2022 - 2023 року для першого (бакалаврського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_pp_1.pdf
(повна програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_sp_1.pdf
(скорочена програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/Harchovi_technologii_sp_2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)
Навчальний план 2023 - 2024 року для першого (бакалаврського) рівня -
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_2023.pdf
(повна програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_sp1.pdf
(скорочена програма)
https://lvet.edu.ua/images/doc/navchalna_robota/osvitniProgramu/2023/navchalni_plany/bak_ht_sp2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)
Навчальний план 2024 – 2025 року для першого (бакалаврського) рівня –
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_2024.pdf
(повна програма)
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_sp1.pdf
(скорочена програма)
https://lvet.edu.ua/images/step/2024/02/01/NP_HT_bak_sp2.pdf
(на основі молодшого фахового бакалавра)
Робочі програми:
Проектування підприємств м’ясної галузі
Проектування підприємств м’ясної галузі (сп)
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення
Основи кріогенних та сушильних технологій
Основи кріогенних та сушильних технологій (сп)
Основи промислового виробництва і санітарної техніки
Основи промислового виробництва і санітарної техніки (сп)
Харчові добавки в м’ясній галузі
Харчові добавки в м’ясній галузі (сп)
Теоретичні основи харчових виробництв
Технології харчових виробництв
Технології харчових виробництв (сп)
Технологічне обладнання м’ясної галузі
Технологічне обладнання м’ясної галузі (сп)
Технологічне обладнання харчових виробництв
Технологічне обладнання харчових виробництв (сп)
Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі
Технологічні розрахунки облік і звітність у м’ясній галузі (сп)
Технологія м’яса і м’ясних виробів
Технологія переробки птиці (сп)
Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі
Технохімічний і мікробіологічний контроль у м’ясній галузі (сп)
Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості
Фізико-хімічні та біохімічні обробки м’ясної сировини у м’ясній промисловості (сп)
ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА