EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01
Цей навчальний рік для факультету громадського розвитку та здоров’я завершився отриманням п’ятирічних сертифікатів про акредитацію освітніх програм, зокрема ОП «Фармація, промислова фармація» другого (магістерського) рівня, ОП «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня, ОП «Фізична терапія, ерготерапія» першого (бакалаврського) рівня. Це підтверджує високу якість забезпечення освітнього процесу та професіоналізм колективу кафедр.

01

01
Титанічні зусилля для успішної реалізації освітніх програм доклали гаранти Ольга Новікевич (ОП «Фармація, промислова фармація»), Богдан Семенів (ОП «Фізична культура і спорт»), Наталія Івасик (ОП «Фізична терапія, ерготерапія»). Вдосконалення та розвиток ці ОП не отримали б без декана факультету Руслана Пеленя, який працював над посиленням кадрового забезпечення відповідно до Ліцензійних умов та поліпшенням матеріально-технічної бази кафедр.
Висловлюємо щиру подяку професорсько-викладацькому колективу, здобувачам освіти, випускникам, стейкхолдерам, всім структурним підрозділам університету за злагоджену роботу над удосконаленням системи забезпечення якості освітньої діяльності університету.
Дякуємо експертним групам та галузевим експертним радам за ґрунтовні рекомендації, які дозволять ще більше підвищити якість наших програм!
Бажаємо всім здоров’я, успішного втілення творчих і наукових задумів, наснаги у професійному зростанні та майбутніх наукових пошуках!
Працюємо разом і надалі задля наших спільних Перемог!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru