EN   UA

ФАКУЛЬТЕТ ГРОМАДСЬКОГО РОЗВИТКУ ТА ЗДОРОВ'Я 

 00124

Декан, професор, доктор ветеринарних наук   Пеленьо Руслан Андрійович

Заступники декана:
доцент,  кандидат технічних наук  Сливка Наталія Богданівна
доцент,   кандидат сільськогосподарських наук Сухорська Ольга Петрівна
доцент, кандидат ветеринарних наук Сус Галина Володимирівна

fb
     іnstagram    telegramm      vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Ветеринарні лікарі належать до тих, які розвиваються і вдосконалюються постійно та безперервно. Відповідати викликам часу для спеціалістів життєво важливо та необхідно.

У вересні у відділі післядипломної освіти факультету громадського розвитку та здоров’я фахівці ветеринарної медицини Закарпатської області пройшли підвищення кваліфікації за ваучерами, які отримали від Закарпатського обласного центру зайнятості. Ваучер на навчання – це документ, що дає шанс деяким категоріям громадян безкоштовно підвищити кваліфікацію і залишатись конкурентоспроможним на ринку праці.

2
Програма підвищення кваліфікації включала проведення лекцій, бесід, дискусій, в рамках яких слухачі мали змогу якісно підвищити свою професійну компетентність. Навчання здійснювалося в режимі онлайн з використанням технологій дистанційного навчання.
За результатами навчання слухачам було видано іменні свідоцтва про підвищення кваліфікації. Вітаємо слухачів із успішним завершенням курсу і бажаємо високих професійних досягнень, миру і перемоги Україні!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru