EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


До Дня студента 19 листопада наші правники провели розважально-інтелектуальну гру «Правники Vs Правнички», аби визначити, хто розумніший, кмітливіший та спритніший: дівчата чи хлопці, правники чи правнички?

У заході брали участь дві команди - команда дівчат та команда хлопців, сформовані зі студентів-бакалаврів спеціальності «Право» всіх курсів. Команду дівчат представляли Богдана Гута (1 курс), Христина Дідик (2 курс), Марина Кравчук (2 курс), Марта Кіндєєва (4 курс) на чолі з капітаном Іриною Тарас (3 курс). До складу команди хлопців увійшли Андрій Хімко (1 курс), Олександр Сологуб (2 курс), Валерій Каплун (3 курс), Максим Ярош (4 курс), а очолив команду капітан Максим Ладига (2 курс).
Інтелектуальні змагання, запитання на логіку та багато-багато інших цікавих конкурсів. Але про все по порядку…
«Хто розумніший, кмітливіший і спритніший - чоловіки чи жінки? Тисячі років людство шукає відповідь на це філософське питання. І ми сьогодні спробуємо її знайти!» - розпочала суддя гри Марта Васько (3 курс). І ось перший раунд «Хто я?», у якому представники обох команд намагались вгадати зображення на ігрових картках. Наступний конкурс мав назву «Зірки в ряд», де команди повинні були розставити одне одного за певним критерієм. Завданням хлопців було розставити дівчат за принципом «хто довше збирається зранку»? В свою чергу, дівчата розташували хлопців за середнім балом атестату.
У конкурсі «Вірю - не вірю» представники команд повинні були дати якнайбільше правдивих відповідей на озвучені твердження суперників. У конкурсі «Вгадай пісню» однин учасник із кожної команди мав прослухати пісню та показати її своїй команді жестами і мімікою! Христина Дідик влучно донесла до учасників своєї команди назву пісні, однак і Сашко Солугуб зміг без слів пояснити хлопцям назву загаданої композиції.
У наступному конкурсі «Бліц» учасникам команд потрібно було дати якомога більше правильних відповідей, відповідаючи лише «чоловік» або «жінка». Перемогу здобули дівчата, які зайняли лідируючі позиції. Та вже у конкурсі «Хто є хто» дівчата не змогли розподілити футбольні команди за країнами, а хлопці в свою чергу показали, що добре знають терміни «філірування», «ліфтинг», «макіяж» та багато інших, що принесло їм перемогу.

У фінальному раунді «Прочитай по губах» змагалися капітани команд Іра та Максим, завданням яких стало відгадати слова, які промовляли члени їхніх команд, слухаючи при цьому гучну музику.
І ось довгоочікуваний момент - суддя Марта Васько, тримаючи інтригу до кінця, оголошує результат гри і присуджує перемогу команді дівчат: правнички перемагають з рахунком 29:28.
В цей момент зал вибухнув гучними оваціями. Всі вітали переможниць та втішати переможених, яким не вистачило лише одного балу, щоб зрівняти рахунки.
Ірина Тарас, капітан команди правничок, студентка 3 курсу

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru