EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З метою закріплення теоретичних знань здобувачі вищої освіти проходять навчальну практику. Цього року навчальна практика з освітніх компонентів «Кримінальне право» та «Цивільне право» у студентів-правників тривала з 24 травня до 4 червня.
Під час практики здобувачі вищої освіти під керівництвом старших викладачів кафедри права Ольги Капітан та Христини Машталір опрацьовували нормативно-правові акти, аналізували судову практику, складали юридичні документи та вирішували типові ситуаційні задачі з цивільного та кримінального права.


У рамках виконання програми практики відбулася онлайн зустріч з адвокатесою Людмилою Білінською, яка провела студентам-правникам екскурс у ведення цивільних і кримінальних проваджень, розповіла про повноваження, права та обов‘язки адвоката в судах апеляційної і касаційної інстанцій.

А ще під час навчальної практики відбувся вебінар, приурочений відзначенню Міжнародного дня захисту дітей. Під час вебінару учасники ознайомилися з історичним розвитком прав дитини та їх особливостями. Доцент кафедри права Богдан Мелех у своєму виступі акцентував увагу на національному законодавстві щодо регламентації прав дітей, заходах, які спрямовані на захист прав дітей в Україн, та окреслив основні чинники проблемних питань у сфері забезпечення та захисту прав дитини. А доцент Богдан Телефанко нагадав про права і обов'язки неповнолітніх у кримінальному праві. Також під час вебінару здобувачі вищої освіти мали змогу попрацювати над реальним кейсом, який стосувався захисту прав дітей, розглядаючи різні можливі версії вирішення ситуації, що склалася.

Завершилась практика підготовкою та захистом звітів.
Дякуємо студентам за активність під час навчальної практики та бажаємо успіху у складанні іспитів!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru