EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

8 жовтня своє професійне свято відзначали юристи України. Це професійне свято було встановлене Указом Президента України № 1022/97 від 16 вересня 1997 року на підтримку ініціативи Міністерства юстиції України, Спілки юристів України та Спілки адвокатів України.
На кафедрі права вже стало доброю традицією відзначати професійне свято проведенням науково-практичних та виховних заходів. Не винятком став і цей рік, хоча дещо змінився формат заходів – цьогоріч вони відбувалися дистанційно.

Так, з нагоди свята у ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького було проведено Круглий стіл «Сучасні виклики правничої професії», учасниками якого стали ректор університету, член-кореспондент НААН України проф. Володимир Стибель, декан факультету громадського розвитку та здоров'я проф. Руслан Пеленьо, завідувач кафедри права проф. Василь Андріїв, викладачі кафедри права, здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» та гості – практикуючі юристи. До обговорення сучасних викликів правничої професії долучилися: академік Міжнародної академії інформатизації, науковий консультант судді Конституційного Суду України проф. Ігор Онищук, заступник директора Інституту права та суспільних наук Університету Яна Кохановського проф. Хуберт Качмарчик (Республіка Польща), суддя Сихівського районного суду м. Львова Еллі Радченко, викладачі-сумісники кафедри права - суддя Львівського окружного адміністративного суду Андрій Гулик і радник голови Стрийської РДА Марія Гучко, а також студенти-правники - лауреат президентської стипендії Юліан Грица та голова студентського самоврядування Владислав Корженевький.
З нагоди Дня юриста серед здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» було оголошено конкурс на кращу відео роботу на тему: «Я – майбутній юрист». Студенти-правники активно долучилися до конкурсу та у відео продемонстрували бачення свого професійного майбутнього. За результатами голосування, яке відбувалося у соціальних мережах, перемогу здобула конкурсна робота студенток 2-го курсу Софії Фітель та Ірини Сосновської.


Юлія Коверко, доцентrка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru