EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Відповідно до статті 63 Закону України «Про вищу освіту» від 01 липня 2014 року № 1556-VII особи, які навчаються у закладах вищої освіти, зобов’язані виконувати вимоги освітньої (наукової) програми (індивідуального навчального плану), дотримуючись академічної доброчесності, та досягати визначених для відповідного рівня вищої освіти результатів навчання.

Саме питанням дотримання академічної доброчесності був присвячений воркшоп «Академічне письмо та доброчесність» для здобувачів вищої освіти 1-го курсу за спеціальністю 081 «Право», який відбувся 21 жовтня в режимі відео конференції. Під час заходу доцентка кафедри права Юлія Коверко ознайомила учасників воркшопу з поняттям, нормативно-правовим регулюванням, найпоширенішими порушеннями академічної доброчесності та академічною відповідальністю здобувачів освіти.

Особливу увагу було зосереджено на понятті та різновидах академічного плагіату і рекомендаціях щодо його запобігання в науково-дослідних роботах здобувачів вищої освіти. Зокрема під час воркшопу студенти-правники ознайомилися з вимогами, які висуваються до підготовки студентських робіт та попрактикувалися в цитуванні та оформленні бібліографічних посилань.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru