EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Обов'язковою складовою професійної підготовки фахівців і невід'ємною частиною освітнього процесу є виробнича практика, яка дає змогу здобувачам вищої освіти закріпити теоретичні знання та набути професійних навичок і вмінь.
Відтепер здобувачі вищої освіти за спеціальностями 081 «Право» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» зможуть проходити виробничу практику на базі Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні, адже 28 жовтня 2021 року відбулося підписання відповідного договору між службою та нашим університетом.

Під час робочої зустрічі начальник Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні Андрій Талама разом із головним спеціалістом відділу організаційного забезпечення Наталією Філяк та проректор з науково-педагогічної роботи проф. Ігор Двилюк, декан факультету громадського розвитку та здоров’я проф. Руслан Пеленьо, завідувач кафедри права проф. Василь Андріїв, завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування д.вет.н Маріан Сімонов, проф. Володимир Салата, доц. Юлія Коверко розглянули ряд важливих питань, які стосуються проведення виробничої практики, спільних занять та наукових-практичних заходів, а ще – включення представників служби до експертних рад стейкхолдерів університету.
Окрім цього учасники зустрічі обговорили проєкти освітньо-професійних програм підготовки здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» та проєкти освітньо-професійної і освітньо-наукової програм підготовки здобувачів другого і третього рівнів вищої освіти за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Всі пропозиції та зауваження, які висловили представники служби, будуть враховані при внесені змін до проєктів відповідних програм.

«Я зацікавлений у якісній підготовці фахівців для ввіреної мені служби. Адже за результатами спільних дій, наша установа отримає підготовленого для певної ділянки роботи працівника, який матиме відповідну кваліфікацію і легше адаптується у робочий процес нашої служби», – підсумував начальник Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні Андрій Талама.
Очевидно, що діалог між освітою та виробництвом допоможе підготувати фахівців, затребуваних на ринку праці.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru