EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

23 грудня на факультеті громадського розвитку та здоров’я відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право».

Під час захисту студенти-правники представили результати своїх наукових досліджень, які вони проводили протягом навчання в магістратурі під керівництвом науковців кафедри права. Подані до захисту кваліфікаційні роботи стосувалися таких актуальних питань, як правовий статус органів адвокатського самоврядування, правовий захист ЛГБТ-спільноти, правові засади формування та розвитку Національної поліції України, правове регулювання інтелектуальної власності в Україні, кримінальна відповідальність за торгівлю людьми, кримінально-правова та кримінологічна характеристика рецидивної кримінальної протиправності тощо.
Голова екзаменаційної комісії, професорка кафедри теорії права та конституціоналізму Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» Богдана Мельниченко та члени комісії – декан факультету громадського розвитку та здоров’я, професор Руслан Пеленьо, завідувач кафедри права, професор Василь Андріїв, доценти кафедри права Богдан Телефанко та Юлія Коверко відзначили належний рівень магістерських кваліфікаційних робіт, їх практичну значущість, а також вміння здобувачів вищої освіти відстоювати й аргументувати свою позицію.

Вітаємо магістрів з успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажаємо їм подальших професійних успіхів і кар’єрного зростання!

Юлія Коверко, доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru