EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4 3
Щороку в травні у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького проходить конференція «Дні студентської науки». В силу обставин цього року вона відбувалася у режимі відео конференції.

 

Здобувачі вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» мали змогу презентувати результати своїх наукових досліджень на секції «Розбудова правової держави в умовах євроінтеграційних процесів». У роботі секції взяли участь 33 здобувачів вищої освіти нашого університету, а також Університету Яна Кохановського в Кельцах (Республіка Польща) та Кембриджського університету (Великобританія), з них 26 виступили з доповідями.
Привітали учасників конференції перший проректор доц. Ігор Турко та завідувач кафедри права проф. Василь Андріїв. А далі модератори секції: старша викладачка кафедри права Христина Дідух та здобувачка вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» Христина Дідик запрошували до виступу учасників та спільно обговорювали представлені доповіді. Учасники конференції під час своїх виступів піднімали актуальні питання сьогодення, серед яких особливості правового регулювання адміністративних, податкових, трудових, земельних та інших відносин в умовах воєнного стану, євроінтеграційні процеси, проблеми реалізації та захисту прав людини і громадянина тощо.

1 2

2 2

3 2

5 2

6 2

7 2

8 2
Дякуємо учасникам за актуальні, цікаві та змістовні доповіді й презентації результатів власних наукових досліджень. Дякуємо учасникам з Республіки Польща та Великобританії за слова підтримки. Віримо, що наступного року традиційна наша конференція відбуватиметься уже офлайн.

 

 

Юлія Коверко, доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru