EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

23 грудня 2022 р. у стінах Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч студентського активу Львова з головою Львівської обласної ради Іриною Гримак. Учасником заходу став і голова студентського самоврядування Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, студент 3-го курсу спеціальності 081 «Право» Владислав Корженевський, який отримав подяку голови Львівської обласної ради за активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Під час активної дискусії між лідерами студентських рад та представниками місцевого самоврядування Владислав Корженевський запропонував ініціативу створення Форуму громадських організацій та студентських рад, яку було підтримано та погоджено.
Бажаємо студентському активу плідної праці та реалізації всіх планів і задумів. А Ірині Ярославівні Гримак вислюємо вдячність за підтримку та мотивацію молодого покоління до розвитку.

Ольга Капітан, доцентка кафедри права

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru