EN   UA

logo КАФЕДРА ПРАВА

 В.о. завідувача кафедри, кандидатка економічних наук, доцентка Юлія Андріївна Коверко
 
Телефон кафедри: (032) 239-26-58 
Адреса кафедри: 3-й поверх адміністративного корпусу, вул. Пекарська, 50, м. Львів 
E-mail: law@lvet.edu.ua 

 fb     іnstagram    telegramm 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

11 жовтня викладачі кафедри права з метою налагодження співпраці відвідали Славську селищну раду Стрийського району Львівської області. Під час візиту відбулася зустріч із селищним головою Володимиром Бегою, начальником юридичного відділу Олексієм Обухівським, начальницею відділу освіти Ольгою Кориневич, керуючою справами виконавчого комітету селищної ради Христиною Лесів, а також директором Славського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Любомиром Кобилінцем.

 

1

1

На зустрічі в.о. завідувача кафедри права Юлія Коверко та старша викладачка Марія Гучко презентували наш університет та освітні програми, за якими ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького здійснює підготовку бакалаврів і магістрів. Про особливості освітніх програм, за якими здійснюється підготовка бакалаврів та магістрів права розповіли гаранти програм - Олена Різенко та Ростислав Лемеха, а Богдан Телефанко і Віталія Тушницька навели переваги здобуття освіти у нашому університеті. Учасники зустрічі обговорили напрямки подальшої співпраці, серед яких вдосконалення освітніх програм підготовки бакалаврів та магістрів права, проведення профорієнтаційної роботи у школах громади, проходження на базі селищної ради виробничої практики здобувачами вищої освіти, участь представників селищної ради у науково-практичних заходах кафедри, проведення працівниками селищної ради гостьових лекцій в межах вивчення навчальних дисциплін «Муніципальне право» та «Адміністративне право». Результатом зустрічі стало підписання договорів про співпрацю зі Славською селищною радою та Славським закладом загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

1

1

По завершенню офіційної частини зустрічі Володимир Бега та Христина Лесів провели екскурсію центральною частиною селища, ознайомивши із його історією та особливостями.
Славська громада - яскравий приклад успішного та результативного місцевого управління. Дякуємо за проведену зустріч та сподіваємося на продуктивну співпрацю.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru