EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Тренерська практика – необхідний етап у підготовці майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту. Метою цієї практики є оволодіння основними функціями спортивно-педагогічної діяльності тренера з обраного виду спорту, формування професійної компетентності тренерсько-викладацької роботи в дитячо-юнацькій спортивній школі.
На базі спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву «Веслярик» зараз триває тренерська практика для здобувачів вищої освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання ОП «Фізична культура і спорт» першого (бакалаврського) рівня.


Студенти, вивчивши освітні компоненти, під час проходження практики впроваджують набуті вміння та навички у проведення навчально-тренувальних занять. Адже важливим є вміло раціонально розподілити час на проведення підготовчої, основної та заключної частини тренувального заняття, а також залежності від обставин управляти часом, збільшуючи чи зменшуючи тривалість вправи чи дозування фізичного навантаження.
Протягом усього періоду практики відбувається самовдосконалення студента, бо він не лише тренер, але й організатор, вихователь, педагог, який повинен виявити проблеми, реально їх оцінити й прийняти рішення для їх вирішення.
Студенти мають можливість використовувати досвід тренерів спеціалізованої ДЮСШ олімпійського резерву «Веслярик» для налагодження тісного взаємозв’язку з дітьми.
Фрагмент з тренерської практики студента Михайла Гурського, майстра спорту України, багаторазового чемпіона та призера міжнародних турнірів додаємо.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru