EN   UA

logo

 

 КАФЕДРА ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ, СПОРТУ  І ЗДОРОВ’Я

Завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений тренер України, майстер спорту України,
суддя міжнародної категорії Семенів Богдан Степанович

e-mail: kfvsiz@lvet.edu.ua

телефон № (0322)- 239- 26-63

    telegram

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
29 листопада 2023 року у конференц-залі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбулося обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» галузі знань 01 Освіта/Педагогіка з академічною спільнотою університету, проєктною групою та групою забезпечення ОПП «Фізична культура і спорт».

 

1
До присутніх з привітальним словом звернувся декан факультету громадського розвитку та здоров’я професор Руслан Пеленьо, де звернув увагу на необхідності обговорень ОПП з академічною спільнотою, роботодавцями, студентським активом університету, що сприяє удосконаленню освітніх програм та їх успішної реалізації у навчальному процесі.
Гарант освітньо-професійної програми «Фізична культура і спорт» доцент Богдан Семенів представив для присутніх проєкт ОПП «Фізична культура і спорт», де звернув увагу присутніх на унікальність ОП, яка полягає у поєднані фізкультурно-оздоровчої та спортивної складової освітніх компонентів, також доцент Семенів Б.С. наголосив на міжнародній академічній мобільності студентів, котра втілюється через співпрацю з міжнародною федерацією української боротьби на поясах.
Учасники обговорення висловили необхідність включення до робочих програм дисциплін тем лекцій, котрі висвітлюють актуальні проблеми фізичної культури і спорту на основі власних наукових досліджень та провідних науковців світу, а також на основі результатів стажування науково-педагогічних працівників.

1

1

1

1

1

Доцент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Олена Мусієнко зазначила на необхідності включення до каталогу вибіркових дисциплін освітньої компоненти «Адаптивна фізична культура і спорт».
Учасники зустрічі не залишили поза увагою практичну підготовку майбутніх фахівців в сфері фізичної культури і спорту, що забезпечується двома видами практик – виробничою та науково-дослідницькою.

Допис підготував Іваницький Назарій, асистент кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru