EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01 12 05

 

Зрозуміло, що професія інженера-технолога харчового виробництва потребує не тільки теоретичних, а й, насамперед, практичних знань та навичок. А для того, щоб здобувачі вищої освіти на практиці опановували цю науку, факультет харчових технологій та біотехнології тісно співпрацює з провідними переробними підприємствами регіону, постійно шукаючи нові можливості для розширення професійного кругозору студентів.

Освітньо-професійна програма для підготовки здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні за спеціальністю «Харчові технології» передбачає проходження різних видів практик. Для здобувачів вищої освіти на першому курсі скороченої програми навчання, та на третьому курсі заплановано проходження технологічних практик.
З метою вирішення організаційних питань та розподілу студентів на базах практик 11 травня 2022 року проведено онлайн-зустріч.
Зі студентами поспілкувалась деканеса факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль, яка зазначила важливість закріплення здобутих теоретичних знань в умовах виробництва, ознайомила здобувачів з наказом та нормативними документами.
Про календарний план проходження практики на підприємствах, індивідуальні завдання і особливості оформлення звітів з практики здобувачам розповіли завідувачка кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляна Драчук та завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Орися Цісарик.
Керівник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдан Галух доповів щодо можливостей здобувачу самостійно обрати місця з переліку баз практик, та запропонував ряд підприємств для проходження технологічної практики з перспективою подальшого працевлаштування.
Тож не секрет, що факультет харчових технологій та біотехнології є провідним у забезпеченні високої якості професійної підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості України і користується неабияким попитом у абітурієнтів. Це й не дивно, адже саме тут навчають професіям, які є високо затребуваними в умовах сучасного ринку праці, а, отже, необхідними за будь-яких умов.02 12 05

Богдан Галух

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru