EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Нещодавно для здобувачів першого і другого рівня вищої освіти факультету Харчових технологій та біотехнології (https://www.facebook.com/agrolchicken?locale=uk_UA) випала унікальна можливість отримати цінний практичний досвід і поглибити свої знання у сфері харчових технологій. Після закінчення вивчення теоретичної підготовки 27 вересня 2023 року студенти відправилися на екскурсію до виробничих приміщень компанії ТОВ «Агроль», де вони мали змогу спостерігати за процесами виробництва на практиці, поспілкуватися та задати запитання провідними фахівцям галузі.

111

 HR-менеджер компанії «Агроль» Наталія Стехній продемонструвала свою підтримку та зацікавленість у розвитку співпраці з університетом, щодо можливості проходження практик і працевлаштування майбутніх фахівців галузі.

Більш детально про виробничі процеси розповів наш випускник, головний технолог ‒ Володимир Іванко, зазначивши, що виробництво високоякісної продукції ‒ мʼяса птиці, це автоматизований процес, який включає багато етапів, кожен з яких побудований на гуманному поводженні з птицею, дотриманні вимог біобезпеки та екологічності. Тому структурний підрозділ ТОВ «Агроль», який розташований у селі Підгайчики Золочівського району є безвідходним виробництвом. Звичайно, в процесі діяльності м'ясопереробного комплексу утворюється ряд побічних продуктів тваринного походження. Проте, ми проводимо їх роздільне сортування та збирання.
222
Комерційний директор Дмитро Бурбан відзначив, що ключовими принципами в роботі підприємства є екологічність та дотримання європейських стандартів якості. Тому було укладено відповідні договори поставки побічних продуктів тваринного походження за місцем вимоги замовника, для подальшої утилізації та переробки.
Неабияк вдячні компанії ТОВ Агроль за цю ініціативу та надану можливість для наших студентів навчатися у професіоналів на практиці.

333 1

444

Богдан Галух

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru