EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Харчова промисловість України займає вагоме місце в агропромисловому комплексі України та є стратегічно важливою галуззю, яка забезпечує продовольчу безпеку та соціальну стабільність країни. Близько 90 % продуктів харчування, що споживаються в нашій державі, є продовольством українського виробництва.

 

1

Показник росту будь-якого підприємства харчової промисловості – це якість та безпечність його продукції і відповідно збільшення прибутків. Це досягається шляхом розширення лояльної аудиторії, виходу на нові ринки, збільшення асортименту продукції, потужності харчового підприємства, рентабельності, окупності тощо. Однак не завжди компанія може досягти своєї мети сама. Так, до науково-педагогічних працівників факультету харчових технологій та біотехнології, кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів звернулися працівники компанії Profi Choice. В обговоренні виробничих питань взяли участь декан факультету харчових технологій та біотехнологій, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук, доценти кафедри Богдан Галух, Ірина Басараб, Ірина Сімонова, а також зі сторони підприємства випускник факультету харчових технологій та біотехнології Сашко Добровольський зі своєю командою.
Обговорення та певні практичні консультації проводилися з таких напрямів: проєктування та будівництво м’ясопереробних підприємств, інноваційне технологічне обладнання в м’ясній промисловості, технології м’яса і м’ясних виробів, розширення товарних позицій та пошуку нових ринків збуту тощо.

1

1

Допис підготувала Галина Коваль, декан факультету харчових технологій та біотехнологій, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru