EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2024 03 07 19 52 41 150

7 березня 2024 року на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбулася гостьова лекція для здобувачів першого і другого рівнів вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”. Декан факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль виступила з вітальним словом до присутніх. Завідувач кафедри Уляна Драчук наголосила здобувачам вищої освіти про актуальність та потрібність діяльності Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

MyCollages

Лектори Михайло Нуцковський – головний спеціаліст відділу контролю у сфері торгівлі, робіт та послуг і Роман Сімонов – головний спеціаліст відділу ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, ознайомили здобувачів вищої освіти з чинним законодавством України у сфері ринкового та метрологічного нагляду. Лектори звернули увагу слухачів на структуру та основні функції Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області згідно з наданими повноваженнями. Також акцентували увагу на питаннях, які постають під час здійснення своїх повноважень у сфері ринкового та метрологічного нагляду у суб’єктів господарювання та захисту прав споживачів.

MyCollages 1

Ця лекція викликала жваве обговорення серед здобувачів вищої освіти. Особливе зацікавлення проявили здобувачі другого рівня вищої освіти ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки м’яса”. Під час діалогу було задано багато питань щодо діяльності ринкового та метрологічного нагляду, дотичного до виготовлення харчових продуктів на виробництві та їх реалізації відповідно до вимог чинного законодавства України та Європейського союзу.

Допис підготувала Ірина Маркович-Сімонова

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru