EN   UA

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА, М'ЯСНИХ ТА ОЛІЙНО-ЖИРОВИХ ВИРОБІВ

Завідувач кафедри, доцент  Драчук Уляна Романівна

м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-97 
е-mail: meatoil@lvet.edu.ua

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

12 березня 2024 року у межах вивчення навчальної дисципліни “Історія харчової науки” здобувачі вищої освіти факультету харчових технологій та біотехнології, підготовки ОС “Бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” на чолі з деканом факультету доцентом Галиною Коваль, завідувачем кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцентом Уляною Драчук та доцентом кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Іриною Басараб побували на оптовому ринку “Шувар”, де було проведено заняття на базі державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи. Заняття провела завідувач лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи № 22, кандидат ветеринарних наук Наталія Васерук.

1

1

1

1

Здобувачі вищої освіти ознайомилися зі структурою та відділами лабораторії, методиками сучасних експрес-методів дослідження, з товарно-транспортними накладними та журналами, які ведуть у цій лабораторії.
Дякуємо Наталії Васерук за гостинність та цікаво проведену екскурсію.

Допис підготувала Ірина БАСАРАБ, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru