EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З дружнім візитом на факультеті ветеринарної медицини 25-27 лютого перебував Маріуш Фельсман - лікар ветеринарної медицини Інституту ветеринарної медицини, факультету біологічних та ветеринарних наук з Університету Миколая Коперника в Торуні (Республіка Польща).

У рамках візиту відбулась зустріч з ректором університету Володимиром Стибелем та деканом факультету ветеринарної медицини Юрієм Стронським щодо окреслення можливих напрямів співпраці. 25 лютого року кафедри фармакології та токсикології і епізоотології організували круглий стіл «Використання лабораторних тварин у наукових дослідженнях. Стандарти Європейського Союзу». 26 лютого Маріуш Фельсман прочитав відкриту лекцію на тему «Захист лабораторних тварин у Європейському Союзі».
Викладачі, студенти, учасники та гості круглого столу довідались про гармонізацію законодавчих, виконавчих та адміністративних актів та положень країн-членів Європейського Союзу, щодо захисту лабораторних тварин, які використовуються для проведення наукових досліджень (86/609/EWG). Зокрема, про діяльність Національної та локальних етичних комісій, отримання дозволу на проведення експериментів, вимоги до вирощування, транспортування, утримання під час проведення експериментів, повторне використання лабораторних тварин.

Алла Винярська, доцентка кафедри фармакології та токсикології
Богдан Куртяк, професор завідувач кафедри епізоотології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru