EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Купецька Лідія  успішно завершила перший курс навчання на факультеті ветеринарної медицини. Вона хоч і першокурсниця, та вже активний учасник центру художньої творчості студентів, бере участь у всіляких студентських заходах. А сьогодні погодилася поділитися з нами своїми враженнями про мрії стати ветеринарним лікарем і чи виправдалися її  надії  щодо навчання в університеті.

 - Лідо, що стало поштовхом для вибору саме цієї професії?

Мабуть, любов до тварин і турбота про них, яка  почала проявлятися ще змалечку. Я з цікавістю переглядала телевізійні передачі про лікування тварин, документальні фільми про них та їх життя. І з кожним роком все більше впевнювалася в тому, що лишень перегляд телепередач - це не для мене, мені хотілося самій брати в цьому участь, власноруч допомагати нашим меншим друзям та дізнаватися про них все більше і більше.

- Як минув  перший навчальний рік?

Якщо чесно, перший місяць був складним. Все через великий обсяг інформації, нові предмети, лекції, лабораторні заняття. Проте з допомогою викладачів, які терпляче пояснюють всі тонкощі своєї дисципліни, я швидко пристосувалася. Також відчути себе на своєму місці допоміг дружній Профком студентів та аспірантів, особливо цікаво було браати участь у заходах, які вони проводили. У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького дбають про всебічний розвиток студентів і змістовний відпочинок.

- Чи важко навчатися на лікаря ветеринарної медицини?

Все залежить від вас і ваших здібностей. Ця професія не є простою в освоєнні. Потрібно володіти доброю пам’яттю, увагою, витримкою і бути стресостійким. Це вкрай відповідальна професія, що вимагає великої сили волі, терпіння, розуму, і, найголовніше, щирої любові до тварин. Лише ці навички дозволяють досягти висот у цьому непростому фахові.

-   Чому саме ти вибрала ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького?

Перш за все мені сподобалось те, що університет співпрацює з іноземними закладами вищої освіти, такими як: Вроцлавський природничий університет, Краківський сільськогосподарський університет, Латвійський аграрний університет, Віденський університет, Аграрна школа Жене (Франція), Університет Пордью (США) та багато інших ЗВО. Також мене зацікавила програма обміну студентів з іноземними університетами.  Ще один привілей нашого університету - це чудове матеріальне забезпечення  і технічне обладнання.

До слова, в університету багато гуртків для студентів, які дозволяють вдосконалити здобуті навички та розвивати свій кругозір.

Лідія Купецька, студентка першого курсу ФВМ,

Володимир Лемішевський, доцент кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru