EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

123 травня на кафедрі Годівля тварин та технологія кормів для студентів ІІ курсу факультету ветеринарної медицини була прочитана лекція «Харчування собак і котів на різних етапах життя». Лекторка - менеджерка ветеринарного каналу по Західному регіону Компанії Purina® Бренд Pro Plan® Матвійко Анна Олександрівна.
Лекція стосувалася особливостей харчування цуценят і кошенят - які поживні речовини необхідні і чому, які особливості при даній стадії життя. Далі - огляд вагітності і лактації і харчові потреби при даних стадіях.

1

1

1

1

Лекторка приділила особливу увагу харчуванню дорослих тварин. Вона розпрвіла, яким має бути повноцінний раціон, які відмінності у харчуванні дорослих собак і котів, особливості харчування стерилізованих котів, а також харчування тварин похилого віку, як і чому необхідно змінювати харчування для них.
«Лекція була просто чудовою. Було дуже цікаво дізнатися як на імунітет і фізіологічний стан тварин впливає правильне і збалансоване харчування. Мені подобається, що в кормах враховуються вікові, фізіологічні і видові особливості тварин, а також, що в склад кормів входять натуральні компоненти. Я дуже дякую за проведену лекцію, це обов'язково стане в нагоді на практиці та навіть в особистому житті».- розповіла про свої враження студентка 3 п/гр ІІ курсу ФВМ Олеся Вавринчак.

Адміністрація ФВМ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru