EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 8
Щонеділі у селі Суходіл, Львівської області, проходять заняття з іпотерапії для ветеранів російсько-української війни, які зараз проходять реабілітацію у центрах “Галичина” (с. Великий Любінь) та “Хуторівка” (м. Львів).
Хлопці мають різні ступені ампутацій та різні форми психологічних травм де з ними працюють у реабілітаційних центрах. На іпотерапію вони приїжджають як на додаткові фізіо-психологічні заняття.

Заняття проводять Олександра Хандогіна (психолог, психотерапевт, співголова ГО “Федерації ветеранського та адаптивного кінного спорту України”, власниця коней Болівії і Ради, з допомогою яких і проходять заняття) і Щербина Маргарита (тренер верхової їзди, студентка факультету ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького).

 

MyCollages 9

Допомагають ветеранам Оксана Головко (психолог реабілітаційного центру “Галичина”, артерапевтка), Тетяна Ларіна (волонтерка), Тетяна Волкова (волонтерка).

Веде роботу іпотерапії психотерапевт “Галичини” – Сергій Тітаренко (ветеран, має параліч нижньої частини тіла внаслідок травми отриманої від падіння воєнного літака, пілотом якого він був, це було у 2014-му році – відтоді вивчив психологію і психотерапію, працює психотерапевтом на рівні “Рівний Рівному” (бо має безпосередній бойовий досвід)).

Тільки разом до перемоги !

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru