EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

17–19 листопада у м. Лодзь (Польща) відбувся XXХІ конгрес Польського товариства лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин (PSAVA). На запрошення організації (PSAVA) прибуло майже п’ятдесят лікарів ветеринарної медицини з усієї України. Від Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького участь у конгресі взяли професори Василь Стефаник, Любов Слівінська, доцент Ігор Максимович, асистентка Тетяна Голумбійовська.

 

1

Під час роботи конгресу учасники обговорили дослідження з понад 28 напрямів (офтальмологія, онкологія, кардіологія, неврологія, гастроентерологія, нефрологія, лабораторна діагностика, пульмопатологія, репродуктологія, дерматологія, комп’ютерна томографія, хірургія, анестезіологія, живлення, дієтика, трансплантологія, стоматологія, ортопедія, радіологія, інфекційні хвороби) в 6 аудиторіях. Робочі мови конгресу – польська, англійська. Загалом на конгресі було представлено 80 усних доповідей і проведено професійні майстер-класи. Участь у конгресі сприяє підвищенню професійного рівня учасників, як у практичній підготовці, так і у науковому плані. Такі конгреси зміцнюють та поглиблюють співпрацю, як між нашими країнами, так і між нами, ветеринарами-спеціалістами.
Нам було дуже приємно за виявлену повагу та підтримку Україні у такі непрості часи російської агресії.

1

1

1

Висловлюємо щиру вдячність Польському товариству лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин (PSAVA), президентам професорові Войцеху Ніжанському (prof. Wojciech Niżański), доктору Яцеку Шульцу (dr. Jacek Szulc), доктору Анджею Лісовському (dr. Andrzej Lisowski), доктору Збіґнєву Блімке (dr. Zbignev Blimke), доктору Дороті Поморській-Гандверкер (dr. Dorota Pomorska-Handwerker), керівному складу та секретаріату за можливість бути присутніми на конгресі.
Допис підготували Василь Стефаник, Любов Слівінська,
професори

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru