EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

06 07 12 23

У межах багаторічної співпраці між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького і Природничим університетом (м. Вроцлав, Польща) 2 грудня 2023 року за підтримки польських партнерів було проведено семінар на тему “Гастроентерологія та гепатологія собак і котів”.

Реалізація такого семінару дала можливість отримати знання, що є результатом передової практики, вдосконалити професійні компетентності, набути практичні навички у ветеринарній медицині дрібних тварин, встановити нові та розширити існуючі професійні контакти, а лекторам передати знання та вміння учасникам.

07 12 23

05 07 12 23

03 07 12 23
Лектори Марцін Янковський, Kaміла Глінська-Сухоцька, Кшиштоф Кубьяк, Йоланта Спужак (кафедра внутрішніх хвороб з клінікою коней, собак і котів, Природничий університет, м. Вроцлав, Польща), Ігор Максимович (ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького) поділилися своїм досвідом з гастроентерології та гепатології собак і котів, зокрема із “Захворювань шлунково-кишкового тракту котів”, “Ентеропатії чутливої на антибіотики у собак і котів”, “Захворювань жовчовивідних шляхів у собак і котів”, а також “Лікування захворювань печінки у собак і котів”.

Менеджер ветеринарного каналу у Західному регіоні компанії PURINA PRO PLAN Анна Матвійко також прочитала пізнавальну лекцію на тему “Харчування при хронічних ентеропатіях”.

Дякуємо лекторам і організаторам семінару за проведений захід.

Адміністрація факультету ветеринарної медицини

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru