EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 6116 1

IMG 6120 1

У неділю, 21 квітня 2024, у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся День відкритих дверей. На цю подію завітали майбутні абітурієнти, зацікавлені у різних сферах. Вже зовсім незабаром їм доведеться обрати спеціальність і заклад освіти, у якому в подальшому вони хотіли б здобувати вищу освіту. Тож викладацький колектив разом зі здобувачами вищої освіти факультету ветеринарної медицини організували низку цікавих ознайомчих заходів.

 

1 

2

Хочемо Вам розповісти, як пройшов “День відкритих дверей” у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького за участі факультету ветеринарної медицини. Відвідати захід завітало багато молоді з різних закладів освіти та міст України, які мали змогу ознайомитися з особливостями навчання в нашому Університеті та спеціальностями, за якими готують майбутніх лікарів ветеринарної медицини.

Біля входу до колонного корпусу, де відбувалася реєстрація, гостей зустрічали два коники Рубі та Михайло, які радо фотографувалися з усіма охочими, навіть була можливість осідлати цих неймовірно граційних тварин. На реєстрації майбутніх абітурієнтів очікувала безліч атракцій: можна було спостерігати за екзотичними павуками й комахами, сфотографуватися зі змієм і черепахою, долучитися до реанімації нашого песика-манекена та спробувати себе в ролі ветеринара, виконавши маніпуляції на майже справжньому тигрі. Гостей зі захопленням зустрічав королівський дог Его, і не менш захоплено позував на нашій фотозоні. Неабияку увагу привертали живі бджоли, окрім ознайомлення з продуктами бджільництва, була змога ближче познайомитися з цими цікавими комахами.

Далі вітальне слово виконувача обов’язків ректора, професора Івана Парубчака, виступи деканів факультетів, виконувача обов’язків голови колегії студентів і випускників нашого Університету. Майбутнім здобувачам нашої Alma mater розповіли про умови вступу на 2024 рік. На завершення присутні переглянули короткий фільм про Університет та відбулася лотерея для наших гостей.

Після закінчення офіційної частини в актовій залі, гості мали змогу ознайомитися із роботою Ветеринарної клініки “ВетЦентр”. Усі зацікавлені прослухали пізнавальні лекції на теми “Основи годівлі домашніх тварин” та “Міфи про бійцівські породи собак”, які підготували Марія Остапова, Анна-Марія Лазар, Тетяна Якимів. Поспілкуватися та відновити енергію в такий насичений день гості могли на невеличкий кавовій паузі.

Згодом завітали до музею підків кафедри хірургії та ознайомилися з багаторічною історією цього ремесла. В манежі кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, відвідувачів зустрічала наша корівка Маня, яка дозволила провести їй аускультацію та приємні маніпуляції. Не менш захоплюючими для гостей були екскурсії кафедрами нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії, а також патологічної анатомії та паразитології та іхтіопатології, де майбутні студенти розглядали колекції препаратів та вникали в роботу кафедр.

На цьому заході метою усіх організаторів було подарувати майбутнім вступникам лише найкращі емоції. Судячи зі захоплення та завзятості потенційних студентів щодо проведення маніпуляцій з хірургічними інструментами, посмішок від взаємодії з тваринами та щирої зацікавленості до матеріалу, який подавали на лекціях, викладачам та студентам факультету ветеринарної медицини це вдалося. Для останніх це також слало важливим досвідом, адже здобувачі вищої освіти мали змогу відпрацювати та покращити свої навички на практиці під час роботи з публікою.

MyCollages 16

MyCollages 15

MyCollages 14

Лого

Цей справді насичений день дуже швидко минув і ми вдячні Всім, хто провів його з нами. Будемо чекати на повернення усіх сьогоднішніх відвідувачів у наступному навчальному році вже з новим почесним статусом – студент.

Студентський деканат

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru