EN   UA

01

КАФЕДРА ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААНУ  Гунчак Василь Михайлович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Роман Хомик був прекрасним сім’янином, чоловіком для дружини Ірини, люблячим батьком для дочки Ганусі та онука Остапа, нашим щирим однокурсником і товаришем.

01
У це неможливо повірити, але Бог справді забирає найкращих: п. Роман був натхненником, організатором усіх заходів на кафедрі, душа колективу, справжнім педагогом та незмінним профспілковим ватажком кафедри. Він був професіоналом своєї справи, який умів організувати та згуртувати навколо себе викладачів і студентів факультету ветеринарної медицини. Роман Іванович  був закоханий у ветеринарну медицину і завдяки його багаторічній самовідданій праці кафедра фармакології та токсикології обіймала високі показники за результатами змагань в університеті. Доцент Роман Хомик виховував  майже усіх аспірантів  кафедри і надавав практичну допомогу аспірантам факультету.

Хомик Роман Іванович користувався великим авторитетом серед колег по роботі, однокурсників, друзів, студентів, жителів м. Львова. У житті Роман Іванович  був щирим, любив людей, умів радіти життю, тішився плодами своєї скромної праці і мав ще багато намірів на майбутнє. Світло своєї душі, добро, життєрадісність, патріотизм, відданість – все це він закладав у душі своїх вихованців-студентів. Та не судилось…Не судилось… Не судилось…Добрий та вдячний спомин про Романа Івановича назавжди залишиться в серцях працівників університету, численних друзів та всіх, хто його знав. Тепер пан Роман з небес спостерігатиме за стараннями всіх співробітників кафедри продовжувати справу його життя.

Доцент Хомик Роман Іванович похований на цвинтарі с. Сокільники, Пустомитівського району, Львівської області.

 

Дмитро Гуфрій

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru