EN   UA

 КАФЕДРА ГІГІЄНИ, САНІТАРІЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ ІМЕНІ М.В. ДЕМЧУКА

Завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор Гутий Богдан Володимирович

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 2

Однією з добрих традицій в нашому університеті є конференція-зустріч випускників. Четвертого червня відбулась неофіційна зустріч у стінах університету ветеринарних лікарів 1986 року випуску.


Пам’ятається, як у 1981 році ми, як майбутні студенти ветеринарного факультету, були зараховані на навчання до Львівського зооветеринарного інституту. Серед 275-ти юнаків і дівчат, більшість яких вихідці із західного регіону, на курсі навчались окремі спудеї з Грузії та Болгарії. Студентське життя було активним та багатогранним. Кожен з нас пам’ятає, яким тяжким було навчання, особливо перша сесія. Але ми швидко призвичаїлись до студентських буднів. «Корисні поради» і підтримку надавали старшокурсники. Крім цього студенти відвідували студентські гуртки, спортивні секції, брали участь у гуртках художньої самодіяльності. Дуже насичено проходило життя в гуртожитках як в стінах інституту, так і в учгоспах „Давидівський” та „Комарнівський”. Багато залучали студентів до трудової діяльності після занять, під час практик. Будівельний загін, створений з випускників технікумів, допомагав будувати гуртожиток №4. Декому пощастило бути в будівельних загонах в Одесі, Казахстані, Сибіру.

У вільний час знайомились з містом Лева, відвідували кінозали і театри, їздили на екскурсії в Карпати, інші міста або в гості одні до одних, в тому числі і на весілля. Життя вирувало…
Кожен з нас пройшов добре „бойове хрещення” за час навчання та зробив свій вибір у подальшому житті. В цьому допомагали нам наші наставники, професорсько-викладацький колектив, за що ми завжди будемо їм вдячні.
Швидко минули п’ять років. Надалі в кожного з нас доля склалася по-різному. Всі випускники отримали місця роботи згідно з розподілом. Багато з нас трудяться в різних галузях народного господарства, очолюють відповідальні державні пости (Кучинський М.С., Угрин М.І., Приступа М.С., Швед М.П., Романишин М.В., Логвинюк (Олійник) Г.В. та інші), працюють у науковій сфері (кандидати наук – Левицький Т.Р., , Періг (Кузьо) Ж.М., Сачко Р.Г., Кичун І.В., Кушнір І.В.; доктор ветеринарних наук - Кушнір І.М. тощо), долучилися до великої когорти педагогів і працюють на викладацькій ниві (кандидати наук – Вороняк В.В., Ігліцький І.В., Грицик О.Б. та інші). З роками, через відсутність роботи за фахом, багатьом довелося перекваліфіковуватись або шукати роботу за кордоном.
Проте, всіх нас єднає наша Alma mater, в стінах якої ми знову і знову можемо відчути себе як в ті далекі студентські роки, де залишилась частинка нашої душі. Кожен з нас відчуває радісне душевне хвилювання від зустрічі з колегами та своїми викладачами, які формували нашу свідомість і кращі людські якості.
Деякі наші друзі назавжди покинули наші ряди. Нехай земля їм буде пухом, а Господь Бог дарує царство Небесне.
Всіх випускників вітаємо з цією подією та бажаєм веселого духу, спокійних думок, мирного серця, і найголовніше – здоров’я.
Ми сподіваємось, що і надалі наші однокурсники, де б вони не працювали, завжди будуть прикладом для наступних поколінь випускників та примножуватимуть найкращі славні традиції рідного університету, а також працюватимуть на благо своєї сім’ї, родини та України.

 

2 2

3 2

Володимир Вороняк, доцент кафедри гігієни,
санітарії та ЗВП імені М.В.Демчука

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru