EN   UA

 КАФЕДРА ГІГІЄНИ, САНІТАРІЇ ТА ЗАГАЛЬНОЇ ВЕТЕРИНАРНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ ІМЕНІ М.В. ДЕМЧУКА

Завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор Гутий Богдан Володимирович

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 7603В онлайн-режимі (платформа Zoom) відбулася гостьова лекція на тему «Добробут тварин» для професорсько-викладацького складу кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Навчально-наукового інституту біотехнологій та аквакультури і студентів Одеського Державного Аграрного Університету. Спікером заходу виступила доктор с.-г. наук, професор Козенко Оксана Віталіївна.

 

IMG 7602
Під час зустрічі у своїй доповіді лектор дала визначення добробуту тварин з різних точок зору та пояснила поняття «П’яти свобод», значення природних потреб організму на тлі адаптаційних та стресових реакцій тварин. Авторка лекції на прикладі сучасних прогресивних технологій утримання сільськогосподарської птиці (кури) висвітлила необхідність врахування наукових, етичних та правових (законодавчих) аспектів добробуту та визначення його фізичним, психічним станом організму і природністю.
Після завершення доповіді студентами та викладачами Оксані Віталіївні були задані питання, які викликали потребу обговорення і жваву дискусію між учасниками онлайн-конференції.
Зустріч стала чудовою можливістю обмінятися науковими думками стосовно актуальної тематики – поняття добробуту тварин, яке охоплює усі аспекти їх існування та взаємодії з людиною.
Наприкінці зустрічі кандидат с\г. н., доцент Антонік Ірина Іполитівна провела підсумки роботи заходу, висловила від всіх учасників конференції подяку лектору за цікаву та змістовну доповідь і побажала всім присутнім успіхів у подальшій роботі.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru