EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Минулого тижня завершилась дослідницько-аналітична практика здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Менеджмент ІТ-сфери». Варто зазначити, що це був перший практичний досвід для здобувачів даної освітньої програми. 

 04 2021

Практика є необхідною складовою підготовки фахівців. Метою практичної підготовки є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професійної діяльності, формування на базі одержаних знань професійних умінь і досвіду прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних умовах, виховання потреби систематично оновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності. 

Здобувачі вищої освіти освітньої програми «Менеджмент ІТ-сфери» проходили практику в компаніях GlobalLogic, EPAM, Reintech та ін. Керівниками практики були працівники та фізичні особи підприємці, які працюють на посадах керівників, проектних менеджерів, делівері менеджерів та безпосередньо розробників програмного забезпечення. Магістри-практиканти поділилися своїми враженнями.

Вікторія Шкарапа, здобувач вищої освіти ОП «Менеджмент ІТ-сфери» про проходження дослідницько-аналітичної практики: «Це був справді неоціненний досвід. Я дізналася багато нових фактів щодо практичного застосування набутих знань. А найголовніше – брала безпосередню участь у вирішенні проблеми управління ІТ-проектом, а мої поради були справді коректними».

02 2021

«Шість тижнів практики минули швидко, але цікаво та пізнавально. Отриманий досвід обов’язково знадобиться  мені у подальшому професійному житті», - Анатолій Савка, здобувач вищої освіти ОП «Менеджмент ІТ-сфери».

За час проходження практики здобувачі показали себе як відповідальні, наполегливі та здатні до креативного мислення працівники.

Колектив кафедри інформаційних технологій у менеджменті щиро дякує за співпрацю керівництву усіх підприємств та сподівається побачити теперішніх здобувачів майбутніми спеціалістами ІТ-компаній.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru