- Деталі
- 
					Опубліковано: 23 вересня 2025
- 
						Перегляди: 123

22 вересня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся семінар «Академічна доброчесність у структурі роботи Університету» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Семінар провела оператор системи StrikePlagiarism.com, к.т.н., доцент Інна Скульська, наголосивши: «Академічна доброчесність є ключовою складовою якісної освіти. Вона формує культуру поваги до знань, створює атмосферу довіри в освітньо-науковому середовищі та сприяє вихованню відповідального фахівця, здатного приймати професійні й етичні рішення».
Детальніше: АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ У СТРУКТУРІ РОБОТИ УНІВЕРСИТЕТУ- Деталі
- 
					Опубліковано: 19 вересня 2025
- 
						Перегляди: 130
16 вересня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока», професора Орисі Цісарик та декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль зі здобувачами першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Гарант ОП детально ознайомила здобувачів зі змістом ОП, особливу увагу акцентувавши на забезпеченні обов’язковими освітніми компонентами компетентностей та програмних результатів навчання. Також гарант звернулася до здобувачів із рекомендаціями уважного ознайомлення із ОП на сайті Університету та проханням висловлювати свої побажання щодо удосконалення ОП. Професор Орися Цісарик закликала здобувачів регулярно відвідувати сайт кафедри, знайомитись із робочими програмами обов’язкових та вибіркових освітніх компонент, методичним їх забезпеченням, а також науковими публікаціями НПП кафедри з метою їх використання як допоміжних джерел. Орися Цісарик проінформувала здобувачів про діяльність наукового гуртка «Пізнай науку» на кафедрі технології молока і молочних продуктів та запросила їх приєднатися до роботи у гуртку, що дасть змогу покращити навики наукових досліджень.


