- Деталі
-
Опубліковано: 12 травня 2025
-
Перегляди: 36
7 травня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачів 4 курсу та 3 (ФМБ) спеціальності 181 «Харчові технології».
Практика проходила в очному форматі на підприємствах молочної промисловості. Базами практики студенти обрали ТОВ «Молочна компанія «Галичина», ТзОВ «Молокозавод Самбірський», ПАТ «Львівський холодокомбінат», сімейну крафтову сироварню ТзОВ «Чесний сир», крафтову сироварню Lemberg Cheese, фермерське господарство «Молочна ферма» і ін.
Детальніше: Захист звітів з переддипломної практики здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»- Деталі
-
Опубліковано: 30 квітня 2025
-
Перегляди: 74
Нещодавно в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», у якій взяли участь 22 здобувачі з 16 закладів вищої освіти України. З метою забезпечення неупередженої та всебічної оцінки студентських наукових робіт, до складу конкурсної комісії було залучено авторитетних і визнаних науковців, які представляють різні провідні заклади вищої освіти.