- Деталі
-
Опубліковано: 11 квітня 2025
-
Перегляди: 111
10 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти освітніх рівнів «бакалавр» (3–4 курс) та «магістр» факультету харчових технологій та біотехнології провели виїзні комплексні практичні заняття на виробничих потужностях ТОВ «Молочна компанія Галичина» у місті Радехів. Заняття відбулися в межах вивчення навчальних дисциплін: «Технологія молочних продуктів функціонального призначення», «Технологія молока і молоковмісних продуктів», «Технологічне обладнання харчових виробництв» «Управління якістю і безпечністю харчових продуктів», «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю», «Безвідходні технології в молочній галузі». Заняття проводили викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів: завідувач Орися Цісарик, доцент Люба Мусій, старший викладач Іван Лучка, асистенти Лілія Мороз та Надія Чайка та доценти кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Ірина Басараб і Ірина Ромашко.
- Деталі
-
Опубліковано: 01 квітня 2025
-
Перегляди: 118
26 березня 2025 року в. о. декана факультету харчових технологій і біотехнології, доцент Галина Коваль, науково-педагогічні працівники кафедри технології молока і молочних продуктів, а також здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-семінарі на тему «Вимоги законодавства України до виробників і переробників молока». Організатором заходу виступила Львівська аграрна дорадча служба за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації (ФАО) ООН в Україні.