EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14-15 листопада у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відбулася «Львівсько-Вроцлавська наукова конференція з діагностики і терапії внутрішніх хвороб тварин: минуле, сьогодення, майбутнє». У ній взяли участь не лише науковці з Польщі, але й із ЗВО України: Білоцерківського національного аграрного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ, Дніпровського державного аграрно-економічного університету Житомирського національного агроекологічного університету та Полтавської державної аграрної академії.

 

З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор університету, професор Володимир Володимирович Стибель. Він побажав усім плідної роботи, наукових відкриттів та доброї співпраці.

Під час конференції відбулася особлива подія – вчена рада університету вручила почесне звання Doctor Honoris Causa професору кафедри внутрішніх хвороб з клінікою коней, собак і котів, декану ветеринарного факультету Вроцлавського природничого університету Кшиштофу Куб'яку. Також відбулося відкриття іменної дошки докторів Honoris Causa, яким було надано це почесне звання нашим університетом.

На пленарному засіданні конференції вступне слово виголосила завідувачка кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, докторка ветеринарних наук, професорка Слівінська Любов Григорівна. У своїй промові вона провела короткий екскурс в історію становлення та розвитку кафедри, її керівників, наукові тематики та міжнародну співпрацю.
Зокрема, як зазначила доповідачка, на сьогоднішній день, Вроцлавським природничим університетом надається стипендія професора Станіслава Толпи. Аспіранти та молоді вчені мають можливість стажуватись, співробітники кафедри беруть участь у спільних наукових проектах, проводять майстер-класи з ультразвукової діагностики та ендоскопії.
Професорка Л.Г.Слівінська вручила подяки доцентам Костюковій Л.М. та Демидюку С.К., асистенту Жуковському І.К., польським колегам Йоланті Спужак, Камілі Глінській-Сухоцькій, Дмініці Кубяк-Новак та представнику компанії ВетАгро.
У рамках першого дня конференції були заслухані доповіді Йоланти Спужак, Каміли Глінської-Сухоцької та Владислава Ханєєва.
Не менш активним був другий день конференції. На секційному засіданні, яке відбулося на кафедрі внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, були заслухані цікаві та змістовні доповіді наших колег та співробітників кафедри, що стосувались питань діагностики та профілактики хвороб тварин незаразної етіології. Конференція завершилась обговоренням результатів та прийняттям резолюції.

P.S. Колектив кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики висловлює подяку учасникам конференції з Білоцерківського національного аграрного університету: Сахнюку В.В, Головасі В.І, Харченку А.В; Національного університету біоресурсів і природокористування України, м. Київ: Грушанській Н.Г., Немовій Т.В., Біленькому Н.Г., Корнійчук Ю.В.; Дніпровського державного аграрно-економічного університету: Сусловій Н.І.; Житомирського національного агроекологічного університету: Соколюку В.М, Лігоміній І.П.; Полтавської державної аграрної академії: Локес-Крупці Т.П., а також польським колегам із Вроцлавського природничого університету: Велічко А., Кубяку К., Кельбовічу Я., Кубяк-Новак Д., Спужак Й., Глінській-Сухоцькій К. Також вдячні колективам всіх ЗВО України, що надали матеріли до видання збірника конференції.
Висловлюємо щиру подяку за співпрацю та спонсорську підтримку у проведенні наукової конференції: «Lviv Convection Bureau», «ВетАгро», ПАТ «Агрохолдинг Авангард», Головному управлінню держпродспоживслужби у Волинській та Рівненській областях, ветеринарній аптеці Маслиган А.Г., «Ветеринарному маркету», «Агропродсервісу», «Ветмедкомплексу», ветеринарним клінікам «Пан Коцький» та «ОлВет», фірмі «Марс», «AgroPractice», БХФЗ.

Колектив кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики зичить всім невичерпної енергії, оптимізму, добра, подальших успіхів та здобутків у професійній діяльності.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru