EN   UA

 КАФЕДРА ЗАГАЛЬНОТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

Logo ZTD

 

   Завідувач кафедри – Ціж Богдан Романович, 
професор, доктор технічних наук 

  239-26-35

  e-mail: tsizhb@ukr.net

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Науковці кафедри загальнотехнічних дисциплін видали нову монографію в рамках наукового проекту «Розроблення композиційних органо-неорганічних гетероструктур для реверсивних сенсорів газу», який фінансується Міністерством освіти і науки України.


Богдан Ціж, Олена Аксіментьєва, Роман Голяка, Марія Чохань. Газові сенсори для аналізу харчових продуктів: монографія. – Львів : СПОЛОМ, 2021. – 236 с. : рис., табл. – Бібліогр. в кінці розділу.
Присвячена питанням розроблення і дослідження газових сенсорів для аналізу харчових продуктів. Розглянуто фізико-технологічні аспекти розроблення та застосування газових сенсорів для моніторингу якості харчових продуктів. Викладено принципи роботи та нові тенденції в галузі технологій сенсорів газів на основі органічних і оксидних напівпровідників. Описано розроблення чутливих середовищ для газових сенсорів на основі спряжених полімерних систем. Представлено принципи побудови сигнальних перетворювачів багатофункціональних сенсорів газів та адаптації мікропроцесорних сигнальних перетворювачів для інтегрованих газових сенсорів. Представлено сигнальний перетворювач та програмовану систему на кристалі для багатофункціональних інтегрованих газових сенсорів.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru