EN   UA

 logoКАФЕДРА АКУШЕРСТВА, ГІНЕКОЛОГІЇ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ
ВІДТВОРЕННЯ ТВАРИН ІМ. Г.В. ЗВЄРЄВОЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук Стефаник Василь Юрійович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Протягом 10 днів на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин імені Г.В. Звєрєвої та кафедри хірургії проходили наукове стажування докторанти Західно-Казахстанського аграрно–технічного університету імені Жангірхана (Республіка Казахстан) Б.О Ертлеуова та Д.Е. Габдулін.

Наші гості спільно з аспірантками Л.-М.Є.Костишин та Т.В. Голумбійовською під керівництвом професора В.Ю Стефаника провели показову операцію з оваріогістеректомії у собаки. Професор Мисак А.Р. надав практичний майстер клас з надання оперативної допомоги при пірометрі у самки собаки. Разом із завідувачем кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики професорм Л.Г.Слівінською та доцентом І.А.Максимовичем було проведено ляренготрахеобронхоскопію дихальних шляхів у коня.
Ректор ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького, професор Володимир Стибель по закінченні наукового стажування докторантам Б.О Ертлеуовій та Д.Е. Габдуліну. вручив сертифікати.
За час свого стажування гості з Казахстану ознайомилися з роботою нашого університету, побували на кафедрах факультету ветеринарної медицини, у лабораторіях та музеях.

Окремо висловлюємо вдячність заступнику директора Державного науково-дослідного контрольного інституті ветеринарних препаратів та кормових добавок професору Музиці В.П. який докладно розповів про роботу інституту. Також гості ознайомилися з історією, архітектурою та культурою нашого міста, відкрили для себе багато нового та цікавого.

Василь Стефаник, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru