EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 8

8-10 червня викладачі факультету економіки та менеджменту прийняли участь в Міжнародній Літній школі “Європейські зелені виміри: виклики для України”, яку в рамках проєкту Програми ЄС ЕРАЗМУС+ Жан Моне організовано Чорноморським національним університетом імені Петра Могили. 

Участь у Літній школі прийняли викладачі факультету економіки та менеджменту, доценти Степан Поперечний (кафедра маркетингу), Оксана Саламін, Дмитро Соломонко (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича), Ростислав Литвин (кафедра історії України та економічної теорії). 
Учасники розглянули актуальні питання про принципи та інструменти реалізації європейської екологічної політики дотичних до агропродовольчого підкомплексу відповідно до сучасних практик країн ЄС. Суттєва увага приділялася порівняльному аналізу галузевого екологічного законодавства в країнах ЄС та Україні.
Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти Міністерства освіти і науки України спільно із Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України проведено цикл заходів з питань розбудови територіальних громад, аграрного і сільського розвитку, сталого розвитку сільських територій для підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.
Участь у семінарах прийняв викладач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Дмитро Соломонко. 
25 травня відбувся підсумковий освітній захід для науково-педагогічних працівників від Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб (лектор п. Роман Корінець).
Обговорювалися питання впровадження підходу LEADER в практику сільських територіальних громад, місцевого розвитку орієнтованого на сільську громаду і взаємодії освіти, науки, підтримку сільськогосподарського ветеранського бізнесу, а також актуальні питання кластеризації сільської економіки.
Важлива увага приділялася ознайомленню із зарубіжним досвідом долучення закладів науки та освіти до розвитку, зокрема ветеранського фермерства, презентовано проєкт «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок».
Активну участь приймали викладачі у підвищенні кваліфікації як сільськогосподарські експерти-дорадники. У третій декаді травня підвищення кваліфікації у Національному університету біоресурсів і природокористування України пройшов викладач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича Дмитро Соломонко. 

MyCollages 9


Автори: Павло Музика, Оксана Саламін, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru