EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Із початку вересня успішно розпочався освітньо-виховний процес для студентів першокурсників факультету економіки та менеджменту університету бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 051 «Економіка».

Студентські роки є найцікавішими та значною мірою неповторним відрізком часу сучасної молоді, коли сумлінне навчання, активна участь в спортивних секціях та художній самодіяльності всебічно формує особистість майбутнього фахівця.
Перший вересневий день навчання розпочався із зустрічі абітурієнтів з професорсько-викладацьким складом кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича.
Наставником групи студентів першокурсників є викладач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича, доцент Володимир Любомирович Максим, який ознайомив абітурієнтів із графіком освітнього процесу, з особливістю розкладу навчальних занять та актуальними питаннями дотримання правил освітнього процесу і поведінки в умовах воєнного стану.
Освітній процес студентів-першокурсників розпочався з вивчення фахових дисциплін, які допоможуть оволодіти базовими знаннями і необхідні для подальшої міжнародної академічної мобільності.
Перші два тижні студентського життя пройшли продуктивно, насичені новими знаннями для учасників освітнього процесу, відбулося ознайомлення із Hауковою бібліотекою та Музеєм історії університету для реалізації широких можливостей формування конструктивних відносин для особистісного розвитку та набуття студентами фахових компетентностей.

Автори: Музика Павло Михайлович, Максим Володимир Любомирович, Соломонко Дмитро Олександрович.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru