EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1
15-16 вересня у Львівському районі науковці та агровиробники прийняли участь у Міжнародній конференції «Нові виклики та можливості для співпраці в аграрній галузі у час війни. 25 років разом з Львівською Аграрною палатою».

Для аграріїв області на даній конференції була можливість обговорити виклики галузі та можливості для співпраці у час війни. Конференція відбулася за участі в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Гжицького, професорa Івана Орестовича Парубчака, професорів факультету економіки та менеджменту університету Павла Музики, Миколи Шульського та інших.
Організаторами конференції виступили Департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації спільно з Львівською Аграрною палатою. 
Із вітальними словами до учасників конференції звернулися перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко та заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

1

«Львівщина дійсно аграрна область. Тут розміщені 2,8% площ сільськогосподарських земель від загальної кількості в Україні, на яких виробляють 4% від усього валового продукту. Це свідчить, що ми господарюємо правильно, завдяки усім, хто працює в сільському господарстві, - наголосив заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко.
В рамках конференції відбулися тематичні панельні дискусії. В рамках другої панельної дискусії виступив завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В. Поповича, професор Павло Музика.
Панельна дискусія стосувалась можливостей для розвитку сільських територій та ролі аграрних палат у впровадженні земельної реформи.
Професор Павло Музика відзначив важливість підтримки розвитку фермерства в контексті поглиблення європейської інтеграції. При цьому відповідні підходи вимагають виваженої аграрної політики.
Голова Львівської Аграрної Палати Ігор Вуйцик звернув увагу на необхідність розширення присутності продукції фермерів області на європейських ринках і окреслив відповідні інструменти аграрної політики задля досягнення зазначених цілей.
На конференції десятки агровиробників Львівщини представили продукцію власного виробництва.

3
В рамках другого дня конференції учасники ознайомилися із діяльністю та досягненнями агроформувань ПП «Агрофірма «Дзвони», Фермерське господарство «Загірянське», які успішно господарюють у Львівському районі.

Автор: Павло Музика, доктор економічних наук, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru