EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У січні 2024 року науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту, доценти Степан Поперечний, Наталія Струк (кафедра меркетингу), Оксана Саламін, Дмитро Соломонко (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича) взяли участь в освітньому модулі “Політика стійкості економіки ЄС” (EUERP) за програмою Еразмус+ Жана Моне. 

фото 1 1

 

Учасники розглянули актуальні проблеми здійснення антикризових заходів у країнах Європейського Союзу, методи й інструменти державної політики для забезпечення стійкості економіки для підтримки національних економік у відповідь на виклики сучасності.

Значну увагу приділено дослідженню функціонування Фонду відновлення та стійкості як інноваційного інструменту країн ЄС в реагуванні на кризові явища та реалізацію планів у країнах співтовариства. Детально розглянули питання монетарної політики Європейського Центрального Банку задля зменшення негативного впливу кризових явищ на національні економіки країн ЄС. 

фото 2

фото 3

фото 4

фото 5

Участь науково-педагогічних працівників факультету економіки та менеджменту в освітньому модулі у межах програми Еразмус+ Жана Моне підтверджується сертифікатами.

Викладачі факультету економіки та менеджменту також взяли участь у межах програми Еразмус+  у круглому столі на тему: “PAGOSTE: Результати та використання. Створення покрокової інструкції з впровадження партнерського управління для ЗВО України”. 

6

 

Допис підготували Степан Поперечний, Оксана Саламін, Дмитро Соломонко, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru