EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

20 березня 2024 року у Львові за підтримки журналу The Ukrainian Farmer для практиків та науковців відбувся Міжнародний ветеринарний форум “Молочна ферма”, участь в якому взяв викладач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича Дмитро Соломонко. 

фото 1

У межах цьогорічного форуму у Львові було представлено актуальні та змістовні доповіді вітчизняних та зарубіжних фахівців, орієнтовані на вирішення основних питань галузевого розвитку.  

Заступник директора ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок Юрій Косенко у своєму виступі окреслив основні зміни законодавства щодо ветеринарної медицини і можливий вплив вимог із забезпечення благополуччя тварин на необхідність додаткових капіталовкладень бізнесу. 

Директор ТОВ “Прoгрес молоко” Дмитро Самсоненко розповів про досвід інвестування господарства у підвищення благополуччя тварин і власну кормову базу, що допомагає суттєво підвищити прибутковість молочного скотарства. 

MyCollages 12

Представник “Агрофірми «Розволожжя»” Дмитро Колодій акцентував увагу, що інвестиції підприємства в тваринницьку галузь мають стабільну тенденцію до зростання. Молоко підприємство реалізує компанії-виробнику дитячого харчування, а отже значну увагу приділяє контролю належного здоров’я корів. 

Інші доповідачі форуму зосередилися на організаційному аспекті діяльності підприємств в умовах воєнного стану та впровадженню сучасних технологічних рішень задля моніторингу здоров’я корів. Зокрема, ТОВ “Альта Дженетикс Україна” презентувала моніторингову систему профілактики захворювань та покращення відтворення корів.

фото 5 1

У межах заходів форуму відбулася також спеціалізована виставка вітчизняних та зарубіжних досягнень, що дають змогу підвищити ефективність виробництва в молочному скотарстві.

Приємно бачити серед учасників форуму випускників магістерської спеціальності 051 “Економіка довкілля і природних ресурсів” Університету, наприклад, Надію Тучак-Петраш, яка успішно працює в галузевому бізнесі.

Допис підготували Павло Музика, Дмитро Соломонко, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru