EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

26 березня 2024 року студенти факультету економіки та менеджменту першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 “Економікa” та 075 “Маркетинг” у межах гостьової лекції ознайомилися із діяльністю компанії “Starlife” – провідного посередника у сфері убезпечення життя.

фото 1 4

Основний напрям її діяльності – консультування з питань фінансового забезпечення, накопичення капіталу та страхового захисту. З часу заснування компанія “Starlife” орієнтується на динамічний розвиток, що ґрунтується на професійному підході до підготовки консультантів. Працюючи методом індивідуальних консультацій, компанія пропонує своїм клієнтам найбільш прийнятні для них особисто варіанти вирішення проблем, пов’язаних із фінансовою безпекою. 

фото 2 4

Фінансові експерти компанії Андрій Попович та Ігор Бачинський розповіли студентам про співпрацю із провідними страховими компаніями, що дає змогу підібрати для клієнта саме ту страхову програму, яка відповідатиме всім особливостям життєвих обставин людини. Консультанти “Starlife” надають докладну інформацію клієнтам щодо можливостей накопичення коштів та захисту фінансового рівня родини у разі форс-мажорів й у такий спосіб допомагають вирішувати проблеми, з якими стрикаються українці із настанням пенсійного віку чи у разі непередбачуваних труднощів, пов’язаних зі здоров’ям чи втратою годувальника.

фото 3 4

Значну увагу під час лекції фінансові експерти приділили питанню оподаткування й особливостям інформаційної підтримки протягом терміну дії накопичувальної програми клієнта.

У межах дискусії студенти активно обговорювали питання, зокрема щодо тривалості накопичення фінансових ресурсів, розмірів фінансових внесків та періодичності їх сплати, розрахунків розміру покриття за окремими ризиками тощо.

Кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича продовжуватиме і надалі проведення циклу гостьових лекцій для студентів Університету.

Допис підготували Павло Музика, Оксана Саламін, Оксана Дадак, Мар'яна Дорош-Кізим, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru