EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 вересня здобувачі вищої освіти ОП «Фізична терапія, ерго терапія» за сприяння кафедри реабілітації та здоров’я людини в рамках зустрічі зі стейкхолдерами познайомилися з Антоном Дацко, українським фехтувальником, майстром спорту України міжнародного класу, багаторазовим призером і переможецем чемпіонатів і Кубків України, Європи і світу в особистих і командних змаганнях, призером літніх Паралімпійських Ігор 2012 року та переможцем Паралімпійських Ігор 2016 року.


Під час зустрічі Антон розказав студентам, як фахівці з фізичної реабілітації (тепер фізичної терапії, ерготерапії) допомогли йому уникнути ускладнень після травми. Адже вони навчали його елементарним навичкам гігієни і самообслуговування, ставати самостійним та незалежним у житті, незважаючи на отриману травму хребта. Він наголосив на важливості отримання знань з техніки переміщення та страхування осіб з інвалідністю. Також Дацко Антон розказав про свій шлях від особи, яка отримала травму хребта, до високих здобутків у спорті, про свої виступи та враження на чотирьох Паралімпіадах, чемпіонатах Європи та світу.
Зустріч викликала великий інтерес у майбутніх фахівців освітньої програми «Фізична терапія, ерготерапія». Студенти багато запитували як щодо місця фізичної терапії, ерготерапії у процесі реабілітації осіб з травмою хребта на різних етапах життя, так і щодо тренувального процесу Антона та його колег і їх виступів на змаганнях різного рівня.
Ми щиро вдячні Антону Дацко за надихаючу бесіду і бажаємо успіху як у подальших стартах, так і особистому житті.

 

Наталія Івасик, кандидатка з фізичного виховання і спорту,
Доцента, гарант ОП «Фізична терапія, ерготерапія»

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru