EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

Академічна доброчесність – одна з основних проблем сучасної освіти і науки, на якому базується їх розвиток та прогрес. Ця проблема є надзвичайно актуальною в Україні, тому що саме від цього в значній мірі залежить якість освіти та прогрес в науці.

 

Для формування відповідального відношення до навчання студентам І курсу кафедри реабілітації та здоров’я людини факультету громадського розвитку та здоров’я 17.01.2023 р. було прочитано інтерактивну лекцію на тему «Академічна доброчесність». Лекцію прочитала доцент Федечко М.Й.

02На лекції було розглянуто основні положення чинного українського законодавства щодо академічної доброчесності: Закону України «Про освіту» від 05.09.2017 № 2145-УШ, Закону України «Про вищу освіту», Рекомендацій Міністерства освіти і науки «Про запобігання корупції» № 1/9-650 від 23.10.2018 року для закладів вищої освіти, Рекомендацій Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти для закладів вищої освіти щодо розробки та впровадження університетської системи забезпечення академічної доброчесності від 29 жовтня 2019 року.

Після лекції відбулося обговорення проблеми, студенти задавали питання та взяли участь у дискусії.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru