EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Сучасний соціально-економічний розвиток суспільства вимагає використовувати нові інноваційні методи та технології навчання студентів у вищих навчальних закладів.
Інноваційні методи викладання дозволяють студентам: ефективно використовувати навчально-методичну літературу та матеріали; засвоювати професійні знання; розвивати творче мислення; формувати професійне міркування; розширювати можливості самовдосконалення отриманих знань, та використати ці знання для підготовки проектної роботи.

3

Студентами ІІІ курсу спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія», Брехунцов Максим, Поляк Богдан, Звір Софія, Шмагало Анастасія, Білан Юлія, Марушка Соломія, Мурин Анастасія, Чігур Андріанна, Рождественська Анна, Бочковська Марта, Гребінець Вадим, Войтович Владислав під керівництвом асистента кафедри реабілітації та здоров’я людини Бойсин Галини Богланівни було розроблено (Північно американський ветеринарний конгрес) м. Орландо США. проєкт «Бізіборд своїми руками», де студенти презентували свої проєктні роботи, та доповіли про їх призначення та використання в ерготерапії.
Бізіборди з імітацією застібок, вмикачів, шнурівок, рахівниці, дзвінка, кнопок тощо. Щоправда, «бавляться» із цим не тільки діти, а й дорослі з наслідками гострого порушення мозкового кровообігу та військові, які проходять курс реабілітації. Саме на таких, здавалося би іграшкових, предметах вони заново вчаться найпростішим навикам. Завдяки всім цим «приладам» ми вчимо осіб з порушенням ряду функції, які виникли внаслідок захворювання чи травми, заново пристосовуватися до життя, а саме: вмикати та вимикати світло, користуватися розеткою, застібати ґудзики та замочки і т.д.

2

 

Блайда І.М.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru