EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01

У нашому університеті стає доброю традицією знайомити дітей молодшого шкільного віку у рамках проекту «Світ професії». Цього разу ознайомитися з різними спеціальностями на базі нашого університету мали можливість учні 3-Б класу середньої загальноосвітньої школи № 43 м. Львова.

Діти разом із класним керівником Марією Знак були на прийомі в 1-го проректора Ігора Богдановича. Під час екскурсії вони мали можливість побували в комп’ютерному класі, відвідати кафедру нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії, кафедру паразитології та іхтіопатології і кафедру реабілітації та здоров’я людини, а також ознайомилися з корпусами, їх унікальною архітектурою, навчальними авдиторіями та комп’ютерним класом.

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

01

Під час екскурсії діти познайомитись з інженерами університету. Галина Дутка, завідувача лабораторією технічних засобів навчання, показала їм сучасну техніку, а також комп’ютери різних поколінь. Діти мали візуальну можливість порівняти комп’ютери різних поколінь, що викликало у них великий інтерес.
Під час відвідин університету школярі мали можливість «приміряти роль студента». Вони довідалися про практичну діяльність клініки ветеринарної медицини та лікування тварин, де їх зустрів Ігор Максимович з ассистентом.
На кафедрі реабілітації та здоров’я людини учні довідалися про такі професії, як фізичний терапевт та ерготерапевт. На симуляторі дітям було показано основи домедичної допомоги. Вони мали можливість ознайомитися з методами реабілітації за допомогою терапевтичних вправ, поміряти силу, ознайомитися з матеріально технічною базою кафедри, побачити будову людини на скелеті та експонатах. Велике зацікавлення у них також викликали звукові м’ячі, бізіборди та можливість перевірити свою спритність на баланс-платформі та можливість оздоровлення за допомогою батуту.
Після відвідин університету діти сказали, що вони зрозуміли усю важливість обачного ставлення не лише до свого здоров’я, але і до здоров’я тварин та природи загалом

Щиро дякую всім, хто долучився до екскурсії для дітей та бажаємо всім мирного неба та творчих здобутків у вільній, мирній Україні.

В. о.зав. кафедри реабілітації та здоров’я людини Івасик Н.О.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru