EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

014 травня в рамках студентської наукової конференції факультету громадського розвитку та здоров’я «Дні студентської науки» відбулося секційне засідання «Актуальні питання фізичної терапії, ерготерапії в умовах воєнного стану.
В роботі секції активну участь взяли здобувачі усіх курсів здобуття вищої освіти спеціальності 227 «Реабілітація та терапія», освітньої програми «Фізична терапія, ерготерапія».

 

01На конференції було виголошено 9 доповідей, в яких озвучено важливі питання сьогодення, з якими ще більше зіштовхнулося наше суспільство в умовах війни, такі як: перша допомога при вогнепальних пораненнях грудної клітки та черевної порожнини, реабілітація військовослужбовців з наслідками вогнепальних поранень, фізична терапія після ампутації кінцівок, та при фантомних болях. Також студенти торкалися питань як історичного формування галузі, так і фізичної терапії, ерготерапії різних груп населення з різними нозологіями.
Всі доповіді викликали цікаві дискусії зі сторони учасників та гостей конференції. На поставленні запитання були дані ґрунтовні відповіді доповідачів.

01

01

01

01

01

01

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru