EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

0124 травня у "Каретному дворі" для здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми "Фізична терапія, ерготерапія" кафедри реабілітації та здоров’я людини практичне заняття з іпотерапії провела фахівець своєї справи - Валентина Банас.
Студенти 4 курсу факультету громадського розвитку та здоров’я мали змогу не лише ознайомитися з конями торійської породи, однією з найкращих та перспективних порід для іпотерпії, але і спробувати себе у ролі і пацієнта і іпотерапевта.

01Фахівці-іпотерапевти першочергово повинні вміти поводитись із конем, його засідлати та доглянути, що на даному практичному занятті навчалися наші здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньої програми "Фізична терапія, ерготерапія" під керівництвом досвідчених фахівців "Каретного двору".
Дане заняття відбутися за сприяння в.о. завідувача кафедри реабілітації та здоров’я людини, кандидату фізичного виховання Івасик Наталії Орестівни та асистента кафедри Куртяк Ірини Богданівни.
Кафедра реабілітації та здоров’я людини вдячна доктору ветеринарних наук, завідувачу кафедри епізоотології Куртяку Богдану Михайловичу за допомогу організації виїзного заняття.
Усі ми щиро вдячні власниці "Каретного двору" пані Валентині та її донці Наталі за професіоналізм та позитивні емоції.

01

01

01

01

01

01

Іванна Блайда

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru