EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

13 листопада 2023 року відбулась онлайн-лекція на тему “Місце/діяльність фізичного терапевта на передовій” для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 227 “Терапія та реабілітація”, яку прочитав фізичний терапевт, директор ТЗОВ “Медичний центр фізичної терапії та медицини болю Інново”, а зараз захисник України ‒ Ярополк Пшик.
Ярополк Олегович поділився своїм досвідом діяльності у складі медичної бригади під час бойових дій та в моменти відпочинку, які випадають поміж зайнятістю. Навів приклади своєї роботи та описав специфіку завдань медиків в умовах війни.

Ярко1

 

Ярко2

Ярко3
Ця зустріч викликала дуже багато запитань у здобувачів освіти обох рівнів. Ми щиро вдячні Ярополку Пшику за час, який він знайшов для нас, за професійні поради майбутнім фахівцям спеціальності 227 «Терапія та реабілітація» і можливість отримати такий цінний досвід від Фахівця своєї справи та Захисника України з перших уст.
Бажаємо Ярополку Олеговичу й усім захисникам України якомога швидше повернутися до своїх родин із Переможним миром живими та неушкодженими!
А також після Перемоги з нетерпінням чекаємо на обіцяну Ярополком Олеговичем зустріч в аудиторії нашого Університету!!!

Допис підготувала Наталія Івасик, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru