EN   UA

 

КАФЕДРА НОРМАЛЬНОЇ 
ТА ПАТОЛОГІЧНОЇ ФІЗІОЛОГІЇ ІМЕНІ С. В. СТОЯНОВСЬКОГО

  

 
 fb     іnstagram    telegram     e mail

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Трішки епізодів із лабораторних занять для студентів країн світу під керівництвом доцента кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С.В. Стояновського Ірини Коломієць.

Вже другий рік поспіль на кафедрі студенти-іноземці опановують дисципліну «Фізіологія тварин». В умовах пандемії та посиленого карантину навчання проходило в режимі online, а в умовах послабленого карантину з дотриманням усіх вимог студенти з задоволенням виконували ряд практичних робіт на лабораторних тваринах з «Фізіології збудливих тканин», «Фізіології центральної нервової системи», «Фізіології залоз внутрішньої секреції».

2

3

При виконанні низки експериментальних робіт з «Фізіології крові» студенти  вели пряму трансляцію своєї роботи для іноземних товаришів, які не мали можливості приєднатися у зв'язку з карантинними обмеженнями в їх країнах.

 4

5

6

Завершення навчального року для студентів-іноземців (як і для всіх інших), на превеликий жаль, через карантинні обмеження, відбувалося в режимі online з використанням, вже традиційної платформи Zoom та Google Classroom і  передбачало складання іспиту, який, до речі, усі склали на позитивні оцінки.

7

Без сумніву, тривалий час на дистанційному навчанні перетворив як студентів, так і викладачів на впевнених користувачів світової мережі: ми відкрили її нові можливості, побачили переваги, оцінили зручності і продовжуємо самовдосконалення. Але, навіть «мега- чи терапіксельна» камера ніколи не зможе замінити живого спілкування, де отримана словесна інформація доповнюється невербальною мовою, тому щиро віриться, що наступний навчальний рік поверне нас у стіни рідної Alma Mater в аудиторії, де витає дух науки, пахне свіжолакованим паркетом і крейдою.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru